Hondenpension zonder hokken, hondenschool en gedragsbegeleiding
 

Een afspraak voor een individuele les kun je maken als je erover denkt in te stromen in een van de groepslessen, of als je problemen hebt met  bepaald gedrag van je hond.
Hierbij kun je denken aan agressie (naar mens en hond), angst, onzekerheid, niet alleen kunnen zijn, jagen, overmatig sexueel gedrag, overmatig blaffen, hyperactiviteit.

In de eerste les onderzoeken we uitgebreid het probleem, kijken we naar je doelstellingen en maken een plan voor het vervolg.
  Ik stel het zeer op prijs, als iedereen die met de hond samenleeft, mee wil komen.
  Mijn werkwijze sluit aan bij de individuele hond, diens bazen en hun doelstellingen. Dat betekent, dat ik mij niet beperk tot één methode.

Individuele lessen hebben alleen nut, als er iets opgebouwd kan worden. De ervaring leert, dat als mensen ver weg wonen en/of weinig tijd hebben, regelmatige afspraken moeilijk te realiseren zijn. Alvorens een afspraak te maken is het daarom belangrijk om vast erover na te denken of het haalbaar is vaker te komen, zonder dat er steeds weken tussen de afspraken zitten.

  Als ik jullie en je hond nog niet ken, kan ik niets zeggen over het probleem of het aantal afspraken dat nodig zou zijn. In het algemeen kun je uitgaan van 3 tot 10 lessen.

Als je een afspraak wil maken kun je mij het beste een mail sturen met je telefoonnummer en tijden waarop je bereikbaar bent. Ik bel je dan zo snel mogelijk terug.

Tussen de lessen kunnen dringende vragen per mail worden gesteld. Als er geen vervolgafspraak is gemaakt en er ontstaan (weer) vragen, is dat meestal een teken dat iets nog niet klaar is en er nog ergens aan gewerkt moet worden. Ik ga ervan uit, dat vragen die vallen onder “even een vraagje”, ook met anderen besproken kunnen worden. Daarom: als ons contact is afgesloten en je mij (weer) nodig hebt ben je altijd welkom om nog een keer een les te plannen.

Individuele lessen duren ca. 1,5 uur.

Kosten: € 57,50 per keer

Bij huisbezoeken worden reiskosten berekend: € 0,30 per gereden km (heen- en terugweg) 

Kaart
Opbellen
E-mail